Konkursi

15. 03. 2012. Beograd

Izvor: CEDEF

CEDEF:Nagradni konkurs na temu Komunalni otpad kao energent

Nagrada za tri prvoplasirana priloga je studijsko putovanje u engleski grad Mančester, obilazak stadiona Old Trafford i predstavništvo kompanije Global Intercontinental Utilities BGD d.o.o.

Komunalni otpad je neiskorišćeni resurs iz koga može da se dobije toplotna i električna energija. Prerada otpada je tako jedno od potencijalnih rešenja za stabilnije i racionalnije snabdevanje energijom, što ima veliki ekološki i ekonomski značaj u doba oskudice energenata. Mnogi od Vas već su informisali javnost o ovoj važnoj temi, dok neki možda tek planiraju. Ovom prilikom podsećamo Vas da Vaše priloge objavljene ili emitovane u periodu  od 01.10.2011. do 30.04.2012. godine na teritoriji Republike Srbije, prijavite na konkurs i budete u prilici da osvojite vredne nagrade.

Vaše priloge očekujemo do 30. aprila 2012. godine.

Svaki/a novinar/ka ima pravo da dostavi maksimum tri priloga. U izbor ulaze novinarske forme: izveštaj, intervju, članak, reportaža itd, kao i svi mediji: radio, TV, štampa ili internet mediji.

Konkurs je organizovao Centralno-evropski forum za razvoj CEDEF u saradnji sa Agencijom za energetsku efikasnost Republike Srbije i pod pokroviteljstvom kompanije Global Intercontinental Utilites BGD.

Propozicije konkursa i prijavu možete pronaći ovde.

 

Kontakt za medije: Vesna Marković, 011 / 30 36 134; 062/ 50 57 50,  office@cedeforum.org