Konkursi

24. 09. 2020.

Autor: Južne vesti

Konkurs "Južnih vesti": Tražimo novinara u Leskovcu

Konkurs "Južnih vesti": Tražimo novinara u Leskovcu

Želite li da se pridružite novinarskoj ekipi Južnih vesti i izveštavate iz leskovačkog kraja? Kako bismo unapredili informisanje građana samog Jablaničkog okruga, ali i ostatka Srbije i sveta o dešavanjima u tom kraju, tražimo pojačanje.

Pridružite nam se.

Radno iskustvo nije presudan faktor, ali jesu motivacija, radna etika i spremnost na poštovanje novinarskih standarda i stalno učenje.

Ukoliko ste zainteresovani, popunite formular najkasnije do nedelje, 11. oktobra 2020. u ponoć.

Do 15. oktobra će biti završen prvi krug selekcije, o čijim rezultatima će biti obavešteni svi kandidati, a na testiranje i razgovor biti pozvani oni koji uđu u uži krug. Intervjui sa njima će biti obavljeni u narednih 10 dana.

Posle plaćenog probnog rada, koji ne može biti duži od dva meseca, sa odabranim kandidatom će biti potpisan ugovor o radu koji će, u zavisnosti od dogovora i potreba, biti sa punim radnim vremenom.


Uslovi konkursa i prijava

Konkurs je otvoren za sve one koji žive i rade u Jablaničkom okrugu, bez ograničenja kada je reč o radnom iskustvu, polu i starosti.

Prednost će imati kandidati koji su novinari i po obrazovanju, ali krajnji ishod zavisi i od rezultata testa i intervjua.

Prijave se šalju popunjavanjem forme u nastavku teksta najkasnije do 11. oktobra u ponoć.

Konačnu odluku o angažovanju novinara urednici će doneti nakon završene plaćene prakse u redakciji Južnih vesti u Nišu.

Tokom boravka u Nišu kandidatu će biti pokriveni troškovi prevoza, smeštaja i hrane.

Prijava je moguća isključivo preko ovog - linka.